Måske dette kan være dig

  • lider du af dårligt selvværd
  • bærer du på traumer fra barndom/ungdom
  • har du svært ved at elske dig selv
  • har du svært ved at træffe vigtige beslutninger for dig selv 

Når vi skal udvikle os er det vigtigt, at vi kender os selv med

Klar identitet:

Det er her hvor vi ved hvad vi kan - faglige kompetencer, kvalifikationer, stærke og mindre stærke sider

Den blinde plet:

Når vi reagerer uhensigtsmæssigt uden altid at være klar over hvorfor - så er det fordi vi støder ind i vores "blinde" plet.  Når vi bliver bevidste om vores "blinde" pletter kan det hjælpe os til at skabe rum for, at vi fremtidigt reagerer mere hensigtsmæssigt.

Skygger:

Det der er skjult - det er her vi finder de sider af os selv, som vi bevidst eller ubevidst skjuler for andre. Det er netop i disse områder, der kan ligge personlige ressourcer gemt/og eller vanskeligheder, der kan være svært at få større bevidsthed om - netop fordi vi prøver at skjule dem.

Jeg bruger al min erfaring, min intuition, mine spirituelle evner og Metakognitiv Terapi for at hjælpe dig til at finde dine "blinde" pletter og dine skygger - alt for at DU kan lære at være glad og lykkelig for den person du er. Du skal turde stå i dit eget lys og finde vejen ind til det der er det rigtige for dig. 

Du får forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig på vej nu og som du kan tage frem igen og igen - hver gang du føler der er behov herfor.