Om mig

​"Nu føler jeg mig ikke længere som et offer, men har indset, at netop alt det jeg har været udsat for har gjort mig til det menneske jeg er og at jeg ikke ville være i stand til at hjælpe andre,  hvis ikke jeg selv havde prøvet nogle af de barske ting på egen krop".

Susanne Vang Jensen

Hvem er Susanne?

Jeg er blandt flere ting intuitiv coach og  healer og og kan hjælpe dig med at få styr på uhensigtsmæssige mønstre både i krop og sind.

Jeg giver rådgivning og coachning ved livsændringer som f.eks. karriereskift. 

Livet igennem skal vi lære - vi bliver gang på gang stillet overfor situationer, hvor vi skal lære noget - derfor kalder jeg det også for livets skole - men ofte kan disse situationer være barske ved os.

Som eksempler på situationer jeg personligt har haft erfaring med er:

  • vokset op i et hjem med en forælder som var alkoholiker
  • mistet en ægtefælle året efter vi blev gift 
  • mistet et barnebarn
  • alvorlig sygdom i den nære familie
  • blevet ramt af alvorlig stress med sygdom til følge
  • lavt selvværd/selvtillid

Alle disse situationer satte ar på min sjæl og krop og sind og gav mig nogle mønstre,  tanker og følelser, som ind imellem drænede mig og  gjorde, at det kunne være svært at glædes over livet.

Nogen gange havde jeg følelsen af, at toget bare kørte forbi i en susende fart og at jeg ikke lige var med mentalt.

Nu føler jeg mig ikke længere som et offer, men har indset, at netop alt det jeg har været udsat for har gjort mig til det menneske jeg er og at jeg ikke ville være i stand til at hjælpe andre,  hvis ikke jeg selv havde prøvet nogle af de barske ting på egen krop.

Jeg har igennem min livserfaring og min spirituelle udvikling bl.a. lært at elske mig selv som den vidunderlige sjæl, jeg er. Jeg har lært at sætte mig selv forrest i robåden (lytte til mig selv og min egen indre stemme)

Jeg er via min spirituelle udvikling blevet vidende om, at jeg kan skabe helhed fordi jeg er et spirituelt hjertebarn. 

Du er også en vidunderlig sjæl, som måske har brug for hjælp til at komme videre. Når vi udvikler os og lærer, så finder vi harmoni og glæde - når vi bærer på sorger og bekymringer risikerer vi at blive syge på krop og sjæl.

Når vi lærer hvordan vi gør os fri heraf - og udelukkende har kærlighed til os selv og livet -  så kan vi mærke livet boble som champagne.  

Vi skal lære at lytte til vores egen indre stemme og være vores egen kaptajn.

Lidt mere om mig

Jeg er født i 1954 og blev gift første gang i 1975 med Bent, som desværre døde af cancer i 1976 i en alder af 23 år.

Siden 1980 har jeg været gift med Poul og har en dejlig søn og svigerdatter, som har givet os 2 dejlige børnebørn, som heldigvis er sunde og raske.

I rigtig mange år forsøgte jeg at "gemme" mine evner, men efter en rejse til Indien i 2004 blev der sat gang i min udvikling. Mit tredie øje blev åbnet for fuld kraft af den mester, som jeg opsøgte for at få en såkaldt reading.

Han fortalte mig, at jeg havde nogle evner, som jeg skulle bruge til at hjælpe andre mennesker. Han velsignede mig blandt andet,  så om jeg ville det eller ej, så åbnede han mig og jeg måtte derefter lære at bruge mine evner og også lære, hvordan jeg skulle gøre det og ikke mindst beskytte mig selv.

 

Udover at være healer er jeg en fremragende coach og rådgiver. Jeg bruger såvel disse evner som mine spirituelle til at hjælpe dig til at få øje på dine muligheder/træffe det rigtige valg/skabe balance i krop og sjæl.

Arbejdet med denne form for alternativ behandling samt den spirituelle verden og den personlige kontakt til andre mennesker giver mig god energi.

Jeg er uendelig taknemmelig for at have fået evnerne og er særdeles ydmyg i arbejdet hermed.

Senest har jeg uddannet mig til master teacher i Angelic Reiki - den reneste healingsenergi der eksisterer på jorden lige nu.