Mit formål er at hjælpe dig til at genfinde glæden 

i livet og skabe ro i hovedet

Ring gerne for gratis afklarende samtale - 2264 4825

Livets barske skole

Jeg arbejder for at hjælpe andre med at give slip på de problemer, de går og tumler med.

Når vi bærer på problemer som stress, depression, angst, sorg og dårligt selvværd, så fører det ofte til tristhed og tomhed - og kan sætte sig til sygdom i os.

Jeg har selv været der - vokset op i en utryg barndom, mistet ægtefælle og barnebarn, gået ned med stress og lidt af dårligt selvværd, så jeg kender alt til de tanker og følelser det kan skabe.

De situationer jeg oplevede satte ar på min sjæl og krop og sind. Det  gav mig nogle  mønstre, tanker og følelser, som ind imellem drænede mig og gjorde, at det kunne være svært at glædes over livet.

 

Sådan fandt jeg balancen i mig selv

Jeg fandt min vej igennem personlig udvikling,  hvor jeg lærte hvordan jeg gav slip på de vanskelige følelser. Jeg fik en masse værktøjer, som jeg har brugt igen og igen og hjulpet andre med igennem de seneste 10 år.

Jeg har en uddannelse som coach og healer. Jeg er Master Teacher i Angelic Reiki Healing - den reneste healingsenergi, der eksisterer lige nu.

Senest har jeg taget en uddannelse inden for den metakognitive terapi og er nu certificeret Meta Mind Coach.

 

Susanne Vang Jensen 

Sådan har jeg det nu

​"Nu føler jeg mig ikke længere som et offer, men har indset, at netop alt det jeg har været udsat for har gjort mig til det menneske jeg er.

Jeg ville  ikke være i stand til at hjælpe andre,  hvis ikke jeg selv havde prøvet nogle af de barske ting på egen krop".

Det er også årsagen til, at jeg kan hjælpe dig for jeg har selv været der.