Et udsnit af anbefalinger

Siden jeg startede coaching sessions hos dig er jeg blevet bedre til at sige NEJ og grænsesætte. Jeg er også blevet helt klar over, at det ikke er mit ansvar, hvad mine voksne børn bruger deres liv på - det er DERES ansvar.

Jeg ville helst ikke køre bil om vinteren. Du fandt frem til at det var mine egne tanker der satte en klap for mit øje fordi jeg engang var kørt galt en vinterdag. Du gav mig healing og værktøjer, så i dag har jeg intet problem med at køre bil - også om vinteren. 

Jeg kunne ikke finde ud af om jeg skulle sige mit job op - du gav mig værktøjer, så jeg tydeligt kunne mærke hvad jeg skulle.

Da jeg fik diabetes kontaktede jeg dig igen. Jeg var angst for denne sygdom og havde brug for at finde ud af hvad jeg skulle. Igen gav du mig coaching og værktøjer, der har hjulpet mig til at give slip på angsten og fået fuldt overblik over hvad der er godt for mig at spise. Der er helt styr på diabetes og som sidegevinst har jeg tabt adskillige kilo.

Da jeg var længst ude fik jeg kontakt med dig Susanne og gudskelov for det. Du har via coaching, healing og diverse værktøjer hjulpet mig til at finde vejen hjem til mig selv. Du hjalp mig til at give slip på de destruktive tanker jeg havde om mig selv og det jeg havde været udsat for. Jeg ville ikke have været her, hvis ikke det var for dig. TAK søde Susanne

Da jeg mistede min kone til kræften tog jeg kontakt til dig. Du gav mig ro og hjalp både mig og mine børn med  værktøjer så vi fik ro i hovedet

Du gav mig  coaching og værktøjer, så jeg kunne beslutte mig for om jeg skulle have det barn jeg bar på eller ej. 

Du gav mig ro inden jeg skulle holde tale i kirken ved min fars båre.