Hvad er Angelic Reiki®?

 

Angelic Reiki er blevet kanaliseret til Kevin Core igennem Ærkeengel Metatron i perioden oktober 2002 - februar 2003. Kevin og hans kone Christine Core har i årene efter dedikeret deres liv til dette healingsystem, og til at støtte det igennem sin fødsel, ungdom og videre ud i de voksne år.

Angelic Reiki® Healer er blevet skabt af 3 ben, som består af:

  • Reiki fra Usui stammen
  • Reiki fra Shamballa stammen
  • Englenes Vibrationer som er givet af Ærkeengel Metatron og Kevin Cores spirituelle nedarvning.

De 2 Reiki stammer kombinerer kraften fra alle Mestrene i begge stammer!

Angelic Reiki® Healer Uddannelsen består af 4 workshops

  • Angelic Reiki 1 & 2 – workshop nr. 1
  • Angelic Reiki 3 & 4 – workshop nr. 2
  • Professionel Udøver – workshop nr. 3 delt i to afdelinger
  • Master Teacher – workshop nr. 4

Kevin Core forlod denne inkarnation den 9. juni 2009. Christine Core fortsætter sin undervisning i England og støtte til alle os der arbejder med Angelic Reiki Healing i hele verden.

At arbejde hånd i hånd med Englenes Lysende Rige og give en af de reneste og højeste former for healing til individer, grupper og til hele planeten, er en af de største glæder vi kan opleve.

Englene er væsener der eksisterer udenfor de forskellige dimensioner vi kender. De er Mesterprogrammører i det program som vi kender som Universet.

Igennem deres vejledning og healingsystemet Angelic Reiki, kan vi på bedste vis yde en positiv indflydelse til alle individer eller grupper ud fra den Guddommelige Vilje. Dette kan ske både på det fysiske, psykiske samt mentale plan.

På dette tidspunkt i jordens og menneskets historie, dukker der udfordringer op som har brug for at blive renset. Udfordringer som har deres rødder dybt nede i fortiden. Vi går alle med et aftryk af dette i vores fysiske celler og de bliver ofte løst igennem mange inkarnationer (liv) her på jorden og på andre planeter.

Det er nu muligt at få renset alle disse udfordringer ved hjælp af Englenes evne til at gå igennem tid og sted. Som healer, der er villig til at arbejde sammen med Englene, giver du en stor og vidunderlig service til alle og til dig selv.

Hver workshop koster 2.700 kr. og Master Teacher koster 3.000 kr.

Du bliver altså uddannet professionel healer for kun 8.100 kr. og du bestemmer selv hvornår du vil med på en workshop.

Master Teacher workshoppen handler ikke kun om at gøre dig til lærer. Alle kan være med her, uanset om du har et ønske om at undervise eller ej. Denne sidste workshop er et guddommeligt punktum, som sender dig kærligt videre på en spændende udviklingsrejse, hvor din lyskrop for alvor vokser.

Kilde: www.angelicreikimagic.com