Angelic Reiki 1 & 2 - workshop 1

På denne workshop får du

  • 2 Angelic Reiki rensninger og indvielser
  • 1 ærkeengels indvielse og velsignelse
  • En definition og forståelse af naturen i Angelic Reikis energi
  • Principperne i hvordan man renser og dedikerer et healingsrum
  • 6 healings metoder inkl. selvhealing og fjernhealing
  • 4 udvekslinger af healing
  • En viden om hvordan du renser og afstemmer krystaller
  • Afstemning til Angelic Reiki 1. og 2. grad inkl. 8 Guddommelige Multi-dimensionelle Symboler
  • 1 indvielse til Lysets Englerige på den 11. dimension igennem Ærkeengel Metatron og Englegruppen Det Mægtige Sarim som inkluderer en indvielse givet af 30 ærkeengle og "The Chief Celestial Angel Princes"

Denne workshop er en kraftfuld oplevelse og den placerer dig i din egen spirituelle styrke og viden som den opstegne mester du i sandhed er.

    Husk at købe en bjergkrystal og tag den med på denne workshop. Læs mere her

Pris 2.700 kr. for 2 ½ dags undervisning

(fredag, lørdag og søndag)

Prisen dækker undervisningsmaterialer, snacks i form af frugt, nødder, chokolade, kaffe og te.

Du medbringer selv frokost lørdag og søndag og ved aftenkursus fredag medbringer du selv en sandwich/salat eller lignende.

Formål

Formålet med denne workshop er først og fremmest at genskabe forbindelsen mellem dig og Reiki Symbolerne i deres originale Guddommelige Vibration. Dette gik tabt dengang mennesket blev adskilt fra den Guddommelige Kilde. Genskabelsen kan kun ske igennem Lysets Englerige. De symboler der bliver givet på denne workshop er fuldstændig afstemt med englenes høje vibration. Det er healende engle der giver initieringerne, som arbejder sammen med dig fast fremover og som hæver din forbindelse til Engleriget op til et nyt niveau.

Du lærer på denne workshop at bruge et fuldent healingsystem som bruges sammen med englene og Reiki Symbolerne. Du oplever rent praktisk hvordan det fungerer fordi du får lov at øve det at være kanal for healingen, heale med intention, heale sammen med Galaktiske Healere og Mestre samt øve Multi-dimensionel Healing. Du lærer også hvordan du kan afstemme spirituelle værktøjer såsom krystaller og essenser med engle vibration.

Den vil støtte din egen spirituelle udvikling og healing, åbne op for dine egne gaver og spirituelle talenter, afsløre din dharma (din vej gennem livet) og livsformål. Det kan være du på workshoppen oplever at du er der for at kunne hjælpe dig selv, familie og venner. Det kan også være at du skal dele Angelic Reiki med andre som en Professionel Udøver eller Master Teacher.

Det kan være at dit liv bliver totalt forandret.

Du ved det måske ikke selv, men din sjæl ved hvorfor Angelic Reiki er blevet ført hen til dig

 

Dette vil ændre dit DNA, dine celler og molekyler samt aktivere dit lysvæsen. Det vil gøre dig i stand til at skabe en større og mere intim forbindelse til Lysets Englerige.

Energierne og den spirituelle lærdom denne workshop indeholder,  er tilgængelig for alle. Men igennem den vejledning vi har fået af Mesteren Djwhal Khul og Ærkeengel Metatron, har Kevin Core sat dette unikke healingsystem sammen og kaldt det Angelic Reiki.